Kokemuksia hoidosta

Jokainen kokee hoidot yksilöllisesti. Otan mielelläni vastaan palautetta, sillä jokainen kohtaaminen on oppimiskokemus. Laita minulle palautetta, joko sähköpostilla, teksiviestillä tai facebookiin. Luvallasi julkaisen palautteesi.

” Kävin lonkkavaivoihin hakemassa helpotusta Marjon osaavissa käsissä. Liikekipu väheni jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Lonkan kulumaani ei hoito toki paranna, mutta kohdallani kipua rauhoitti ja liikeratoja aukaisi.
Marjolla lempeästi hoitavat kädet ja varmat, rauhalliset otteet.
Olo rentoutui kokonaisvaltaisen hoidon aikana ja ajantaju katosi.
Lämmin kiitos Marjo. Suosittelen.”

”Aivan ihana, lempeä, kokonaisvaltainen hoito. Jo ensimmäisen kerran jälkeen sain Marjolta avun alaselän/lannealueen kipuun,joka oli vaivannut pitkään. Hoidon aikana kropassa ilmaantui esiin kipukohtia,jotka olivat tulleet jostain tapaturmasta vuosia sitten ja jotka olin jo unohtanut. Esim.reiteen osunut hevosen potku oli jättänyt arpikudosta ja hoito ikäänkuin ”sulatti” ja pehmensi sen pois.Marjo tekee työtään taidolla ja sydämellä, rauhallisesti ilman kiirettä❤️Suosittelen lämpimästi❤️”

” Alaselkä ja koko vartaloni on saanut uuden elämän Marjon taitavissa käsissä. Kivut ovat vähentyneet heti ensimmäisen käynnin jälkeen. Se tunne että pystyy liikkumaan ilman kipuja oli mahtavaa, ne on myös pysyneet poissa. Olen pystynyt palaamaan töihin pitkän sairausloma jakson jälkeen.
Marjo tekee suurella ❤ mahtavaa työtä. Suosittelen kokeilemaan”

Fibromyalgiasta kärsivän asiakkaan voimaannuttava palaute: ”Kiitos Marjo! Eilisen Kalevalaisen jälkeen taas kerran hyvä ja energinen olo… Jalkakivut poistuivat … ”